Viziunea echipei noastre este de a gândi și implementa campanii originale și creative, care să inspire, provoace și să motiveze publicul să devină brand-ambasador al brandurilor cu care colaborăm, reacționând la emoții și rezonând cu mesajele transmise.

Partenerii cu care am derulat și derulăm proiecte

Ei sunt partenerii care ne împărtășesc perspectiva:

null

Aflat în subordinea Administrației Prezidențiale, Muzeul Național Cotroceni, cu specific memorialistic, promovează valorile istoriei și artei naționale și universale.

null

Denttaglio Clinic este prima Clinică Stomatologică din România care își asumă un protocol de sănătate dentară cu pacienții – WHITE PROTOCOL

null

New Dental este o Clinică Stomatologică de top din București, care se implică, prin dr. Irina Gavriluț (owner-ul clinicii) în campanii sociale.

null

Filmele din cadrul American Independent Film Festival (15-21 septembrie 2017) propun un tip de cinema bazat pe tradiția marilor filme narative americane.

null

Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest, ajuns la a opta ediție, prezintă cele mai așteptate filme, majoritatea în premieră, din selecția Festivalului de la Cannes 2017.

null

El Torito este un restaurant mexican autentic din București, care vă introduce în atmosfera specifică tradițiilor și culturii mexicane, furnizor oficial al Ambasadei Statelor Unite ale Mexicului.

null

Designerul Adrian Oianu îmbină în creațiile lui valorile României proiectate în istoria, frumusețea, poveștile și unicitatea femeilor.

null

Aqua Carpatica este apa naturală care izvorăște din adâncul pădurilor Munților Carpați, singura și ultima pădure virgină a Europei, ferită de activități agricole și industriale.

null

Veroniki Holding, din care face parte și societatea Butan Gas, a făcut investiții de peste 400 de milioane de euro în ultimii zece ani în Europa.

null

Editura Storia Books publică povești captivante pentru copii și tineri adulți: rânduri amuzante, aventuri îndrăznețe, idile și experiențe noi.

null

Peugeot este brandul de autoturisme pentru care provocarea și amplificarea emoțiilor este elementul central atunci când inovează modele noi de mașini.