Pentru a obține rezultatele dorite, oferim profesionalismul nostru și ceva în plus: onestitatea, care, de cele mai multe ori, face diferența. Onestitatea de a vă oferi soluții reale, care să ajute să vă îndepliniți obiectivele.

La fel de mult cântărește și onestitatea clienților noștri care trebuie să înțeleagă că rezultatele dorite se pot obține doar dacă ne comunică tot timpul informații adevărate și și ne oferă feedback corect.

Consultanță în comunicare

Fiecare client are ceva special, care poate fi transformat într-un atu față de concurență.
Hai să ne întâlnim! Vă vom asculta cu atenție, vom pune întrebări, iar la final vom ști exact care sunt elementele care vă reprezintă și pe care trebuie să le comunicăm.

Strategii de comunicare

Nimic din ceea ce facem pentru clienții noștri nu este la întâmplare, ci cu scopul de a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele de business.
Gândim până la cel mai mic detaliu strategii pe termen mediu și lung.

Campanii integrate

Pentru a avea rezultatele dorite, o campanie trebuie să folosească cât mai multe canale prin care să comunice mesajele care să creeze impact și emoție asupra comunităților. Recomandarea noastră este să folosiți un mix între:

Comunicate de presă şi Promovare strategică în media

Aparițiile media în presa centrală și locală sunt o parte importantă a strategiei de comunicare. Contribuie la brandingul personal și oferă awarness și poziționare brandului pe care îl reprezentați.

Comunicare Social Media

Experiența ne-a învățat că cea mai bună recomandare vine din partea prietenilor. Iar rețelele de socializare au la bază principiile prieteniei, încrederii și apartenenței la comunități.

Organizare evenimente

Principalul obiectiv este de a inspira, provoca și motiva publicul să devină brand-ambasadorii clienților noștri, reacționând la emoțiile și rezonând cu mesajele transmise de evenimentele pe care le organizăm împreună.

Comunicare de criză

În viața unei organizații, la fel ca în viața unui om, pot interveni crize mai mari sau mai mici. Oricât de bine te-ai pregăti pentru ele, secvențele de criză te dau peste cap.

Concept materiale de prezentare

Materialele de prezentare (mapă, spider, banner, roll-up, mesh, afiș etc) sunt elemente importante ale strategiei de comunicare. Acestea trebuie să fie gândite ca parte integrantă a campaniilor pe care le aveți în desfășurare.
Vă propunem un concept unic și creativ.